Блог

Блог и настава. Звучи занимљиво!

Интернет с правом можемо сматрати једним од највећих чуда данашњице. Ослонац нам је у свакој ситуацији, веран друг и раме за плакање. Готово да нема сфере људског друштва а да овај изузетан  изум није пронашао своје место под сунцем. Моћан је алат за сваког ко зна да га користи и рукује њиме.

Као учитељ и сам га пуно користим. Његова издашност је невероватна. Пронаћи потребне информације, припремити садржаје за час, упознати се са  различитим  искуствима људи који се баве истим послом, … Листа нема краја. Блог је још само једна ставка на тој подугачкој листи.

Блог пружа велике могућности за примену у настави. Пошто сам у водама блога потпуно нов,  ја се  тек упознајем са тим могућностима. Он би могао да буде место где би људи  који се баве пословима образовања  са осталим колегама делили  своја искуства и достигнућа. Сигуран сам да многе колеге у својим писаним припремама имају неке од сјајних примера школске праксе. Зашто онда то не би поделили са другима?

Моја жеља је да се и ја опробам у овој области. Да неке од својих идеја и примера поделим са другима. Надам се да ће то бити занимљиво и  ђацима а и колегама .

Први корак је учињен. За почетак то је сасвим довољно.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: